Tomatpesto med chili

Forfatter: Kristine Kromann

kristines chutney

Ingredienser:

1 god håndfuld hjemmelavede semidried tomater

1 stort glas soltørrede tomater i olie (Lidl’s er gode)

Ca. 1/2 dl koncentreret tomatpuré

4 – 5 milde chili, jeg har brugt 2 Chechoslovakian Black og 3 Pepperoncini

1 – 2 stærkere chili, jeg brugte 2 KA2

2 fed hvidløg, pillede

Lidt salt og sukker

Sådan gør du:

Blend det hele sammen og smag til med salt og sukker.

Jeg har undladt at komme ost og pinjekerner i, for at forlænge holdbarheden, men pestoen smager forrygende med en humpel pecorino eller parmesan.

Opbevares på køl, holdbarhed endnu ukendt, men det bliver også nok hurtigt spist.

Print Friendly, PDF & Email

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *