Hot’n’burnin’ chocolate sauce

Forfatter: Tina Ellegaard Poulsen

tinas tøm

Ingredienser:

600 gram brune chili
10 fed hvidløg
4 store løg
1 hel fennikel
1 knold ingefær
1 håndfuld koriander
5 dl rødvin
2 dl klar eddike
300 gram brun farin
1 1/2 tsk salt

Sådan gør du:

Skær ingredienserne i mindre stykker og kom det hele i en gryde som bringes i kog. Skru ned for varmen og lad det simre til det er mørt.

Blend saucen. Hvis den bliver for tyk, så tilsæt mere væske.

Skold dine flasker og skyl med atamon, før du hælder saucen i.

Velbekomme

 

Print Friendly, PDF & Email

2 thoughts on “Hot’n’burnin’ chocolate sauce

    • Den hedder chokolade, på grund af at alle chili jeg har brugt deri, hedder noget med chocolate eller brown 😉 men prøv at putte et stykke mørkt chokolade i saucen. Det smager også fantastisk godt 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *