Grøn avocadosalsa med BOC

Forfatter: Don Olsen

Grøn avocado salsa med BOC - 7

Ingredienser:

1 avocado

3 store ell. 6 små tomatillo

3 fed hvidløg/ell. 3 terninger hvidløgspulver (3 tsk.)

1 jalapeno chile

1 BOC chili frisk/ell. tørret

½ bundt frisk koriander

saft af 1 stor lime ell. 2 små

salt efter smag

Sådan gør du:

Rens tomatillo for skal, jalapeno & BOC for stængel og skyl koriander.

Kom tomatillo, jalapeño, BOC & hvidløg i deres skal i en gryde med kogende vand. Kog tomatillos i 15 minutter, chilierne i 10 minutter, tørret BOC & hvidløg i 5 minutter. Dræn og lad det hele køle af.

Skær rundt om avocadostenen og drej de to halvdele hver sin vej. Slå kniven ned i stenen og drej – fjern stenen. Skrab avocadokødet ud med en ske og kom det i blenderen.

Rens hvidløg for skal, skær tomatillo, jalapeño & BOC i mindre stykker og kom det i blenderen sammen med limesaft, skyllet koriander og salt.

Blend på høj hastighed til det har en cremet konsistens.

Kan holde sig 1-2 dage i køleskab.

Klik på et billede herunder for at se det i stort format. Der kan bladres ved hjælp af piletasterne.

Print Friendly, PDF & Email

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *