Forfatter: Tina Ellegaard Poulsen
Ingredienser:
500 g Aronia bær
2 spsk olie
2 løg
2,5 dl ketchup
1 dl vineddike
4 spsk brun farin
2 spsk honning
8 fed hvidløg
2,5 dl Bourbon
1 lille tsk allehånde
Chili efter smag
Røg på flaske, efter smag
Sådan gør du:
Svits løg i olie, til de er gyldne.
Tilsæt derefter hvidløg og chili og svits et øjeblik.
Tilsæt bourbon og skru op for varmen og kog til det meste af bourbon’en er fordampet og smagen er i løgene.
Derefter tilsætter du resten af ingredienserne.
Kog det hele sammen i cirka 30 minutter.
Når du er tilfreds med smagen og tykkelsen på saucen, kan du si det hele. Det har jeg gjort 🙂
Hældes på rene skoldede flasker.
Denne portion giver cirka en lille liter. Det er svært at angive liter, da det kommer an på hvor meget du koger saucen ind. Og om du sier saucen eller ikke. 🙂
God fornøjelse.
Klik på et billede herunder for at se det i stort format. Der kan bladres ved hjælp af piletasterne.