Chikarby Sweet and Spicy

Forfatter: Dorthe Såby

Chikarby Sweet and SpicyIngredienser:

8 stk chili (4 Bishops Crown, 3 Aji White Fantasy, 1 Infinity)

1½ dåse ananas

1 stor dåse ferskner

4 stk peberfrugt

1 gulerod

½ agurk

Sådan gør du:

Ananas og fersken hældes op i en gryde sammen med ½ liter vand og bringes i kog.

De 7 første chilier ristes af på en pande og tilsættes.

Når alt er kogt mør, skal det blendes og koges godt sammen.

Den sidste chilihakkes meget fint og tilsættes.

Gulerod og agurk rives fint og tilsættes. Der koges 1 minut mere under omrøring.

Smages til med salt og peber.

 

Man kan bruge 1 hel frisk ananas og 6 friske ferskner og tilsætte stevia.

Vælger man friske frugter, tilsættes 1 liter vand i stedet for ½.

 

Print Friendly, PDF & Email

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *