Chikarby Smokey Surprise

Forfatter: Brian Såby

Chikarby Smokey Surprise

Ingredienser:

650 gr røget kød

1 stk porre

1 stk alm. løg

1 rødløg

8 stk mix chili (Blondie, Bhut Jolokia, Monkey Face)

5 stk peberfrugt

3 stk grønne tapa peber

1,2 kg store tomater

8 fed hvidløg

5 stk springløg/forårsløg

Sådan gør du:

1½ liter vand bringes i kog med det røgede kød, porre og springløg/forårsløg.

Efter 10 minutter tilsættes tomater.

Peberfrugt, løg, rødløg, chili, hvidløg og tapas peber smides på en varm pande med olie og vendes hyppigt. Når de er færdige (egen vurdering), blendes de og tilsættes suppen når den er kogt godt ind.

Derefter koges godt sammen og blendes igen.

Smages til med salt, peber og barbecue.

 

Print Friendly, PDF & Email

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *