Brie med chili

Forfatter: Anita Goltermann

Anitas brie

Ingredienser:

En brie-ost

Friske chili i styrke og mængde after din smag og humør

Sådan gør du:

Rens og hak dine chili mellemfint.

Del brien på midten.

Skær med en smørekniv rundt langs kanten på brien – et lille stykke inde – sådan at al ostemassen i midten løsnes så meget som muligt. Lirk forsigtigt massen ud af brien med smørekniven eller en ske.

Pres chilien ned i ostemassen som du gravede ud – fordel den godt. Du kan evt. også lave nogle små ‘lommer’/snit med kniven hvor du fylder chili i.

Skub forsigtigt ostemassen på plads i ‘skallen’ igen og saml brien så den igen er pæn og rund.

Hvis man har en stor brie, kan man i stedet skære et ‘låg’ af (hele toppen) på ca 1 cms tykkelse, fylde chilien ned i brien i små lommer/snit og evt. smøre lidt på overfladen og herefter lægge ‘låget’ på igen.

Kan spises med det samme og opbevares på køl indtil den er spist op.

Velbekomme!

Print Friendly, PDF & Email

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *