Apfel Flammkuchen

Forfatter: Nanna Svendsen

Appfel Flammkuchen - 4

Ingredienser:

En god portion af din bedste pizzadej

Æbler

Cremefraiche

Chili -frisk, frossen eller pulver

Sort peber

Kanel

Kardemomme

Sukker

 

Sådan gør du:

Ovnen tændes på ca. 220⁰. Har du en pizzasten, så læg den i ovnen, så den kan blive godt gennemvarm.

Dejen rulles tyndt ud og smøres med cremefraiche. Bruger du friske eller frosne chilier er det nemmest at blende dem i cremefraichen, bruger du pulver kan det enten røres i eller drysses over.

Nu skal første lag æbler på, her er det fantastisk, hvis du er den lykkelige ejer af et mandolinjern ellers kan en skarp kniv gøre det.

Så skal der krydres: sort peber, kanel og kardemomme strøes med kærlig hånd.

Så det andet lag æbler.

Der sluttes af med et forsigtigt drys sukker, bare for at danne lidt karamel på toppen.

Bag til kagen er sprød i bunden og gylden på toppen.

Velbekomme!

 

Klik på et billede herunder for at se det i stort format. Der kan bladres ved hjælp af piletasterne.

Print Friendly, PDF & Email

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *