Forfatter: Don Olsen
Ingredienser:
5 dl. æble cider eddike
5 dl.vand
2 fed hvidløg, knust
1 løg, skrællet og skåret i kvarte
20 g salt
25 g rørsukker
1 dåse á 200 g. chipotle chile en adobados
15 ml. adobados sauce fra chipotle peber
12 æg
Sådan gør du:
Kog æggene til de er hårdkogte. Kom de kogte æg i koldt vand og pil dem.
I en gryde, kombinere eddike, vand, hvidløg, løg, salt, sukker, hakket chipotle chile og adobados sauce. Bringes i kog, og kog indtil løget er gennemsigtigt, ca. 15 minutter.
Placer de hårdkogte æg i et rent sterilt glas. Si lagen, hæld den i glasset s¨å den dækker æggene.
Sæt låg på og opbevares i køleskab i mindst 3 dage før servering.
Kan opbevares i køleskabet i op til 6 uger.
De sigtede ingredienser kan blendes med resten af adobados sauce og bruges til salsa.
Klik på et billede herunder for at se det i stort format. Der kan bladres ved hjælp af piletasterne.